top of page

Toimintaa 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin tammikuussa.

Jäsenkirje lähetetään kaikille jäsenille maaliskuun aikana.

Kilta-ilta pidettiin 11.3. Vekaranjärvellä klo 18 - 20. Tutustuimme Karjalan prikaatin toimintaan apulaiskomentaja Arto Ikosen johdolla. Kiltalaisten mukana illan ohjelmassa oli myös Karjalan tykistörykmentin tuore komentaja everstiluutnantti Jari Hyvönen. Tutustuimme nykypäivän varusmieskoulutukseen ja pääsimme kiertämään uudistetuissa kasarmitiloissa ja tapaamaan varusmiehiä.

Kevätkokous pidetään lauantaina 13.4. Kouvolassa. Käsitellään sääntömääräiset kevätkokokousasiat. Kahvitarjoilu. Kokousesitelmä.

Ammuntojen seuraaminen Pahkajärvellä helatorstaina 30.5. klo 10 -16. Kokoontuminen varuskunnan pääpostin pysäköintialueella klo 9.50. Ilmoittautumiset 23.5. mennessä pj@karjalantykistokilta.fi tai puhelimitse Olli Pasilallle 040 5892341. Varustus sään mukaan.

Kesäretki Rankkiin Kotkan edustalle 31.8. Bussikuljetus Kouvolasta. Rankkiin vesibussikuljetus. Tutustumme saareen, nautimme lohikeittoa ja kahvit. Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautumiset 15.8. mennessä pj@karjalantykistokilta.fi tai puhelimitse Olli Pasilalle 040 5892341. Varustus sään mukaan.

Tutustuminen tulenkäyttöharjoitukseen 24.10.

Killan syyskokous ja rykmentin perinnepäivä 1.11. Vekaranjärvellä.

bottom of page