top of page

Syyskokous 27.10.

Killan syyskokous pidettiin perinteisesti Karjalan tykistörykmentin perinnepäivän yhteydessä perjantaina 27.10. Vekaranjärvellä Wiipuri-salissa. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin kiltaveli Matti Tiihonen ja sihteeriksi killan sihteeri Sini Timonen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset syyskokousasiat, muun muassa vuoden 2018 toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Killan jäsenmaksuksi vahvistettiin 30 euroa. Kokouksessa hyväksyttiin killan uudet säännöt, joissa merkittävimpänä muutoksena on killan valtuuskunnan lakkautuminen. Killan hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jaakko Janhunen. Hallitukseen Lasse Valjakan tilalle valittiin Anniina Kajander. Toiminnantarkastajiksi valittiin Olli Kröger ja Leo Pyöriä sekä varatoiminnantarkastajiksi Leo Laurila ja Ensio Töttö.

Valtuuskunnan puheenjohtajana jatkaa Keijo Kaihoniemi ja varapuheenjohtajana Karjalan tykistörykmentin komentaja everstiluutnantti Jussi Annala.

Kokouksen jälkeen siirryimme juhlimaan perinnepäivää yhdessä muiden kutsuvieraiden ja rykmentin henkilökunnan kanssa. Paraatikatselmuksen jälkeen Karjalan tykistörykmentin komentaja ja killan puheenjohtaja laskivat seppeleen KTR 2:n muistomerkille.

bottom of page